0 Shares 511 Views

Brogit treballa per enregistrar noves converses al Museu

30 de novembre de 2021
511 Views
Per: Redacció

Temps enrere us comunicàvem l’inici d’un nou projecte de Brogit, l’enregistrament i publicació al YouTube de Montpeità, de converses amb persones rellevants tant en el camp professional com en l’humà.
Al nostre canal, podeu trobar la conversa amb la Mireia Pintó, “una veu serena”, el món de la Cultura, sentiments, vivències, emocions… una conversa entre amics, sincera, pròxima, sense filtres i sense pors escèniques …
També podeu veure l’enregistrament de la conversa amb l’Esteve Soler, “cinema d’aquí al món” dramaturg i director de Cinema, en Gerard Quinto, director de cinema, i la Isabel Casanova, fotògrafa i videògrafa digital.
I us volem recomanar també la conversa amb el doctor Armand Rotllan acompanyat de Jordi Aligué i d’Àngels Puigdollers, tots tres metges amb exercici a Manresa, “metges, medicina i història”. Com veuen el futur de la nostra sanitat, com treballen, com han viscut la pandèmia i també què els emociona.
El doctor Rotllan, nascut l’any 1958, a banda del seu currículum dins el món mèdic, últimament ha destacat per la publicació de diversos llibres sobre la història de la medicina catalana. El més recent, la biografia del Dr. Tomàs Ramon Amat, metge manresà i polític republicà (1901-1937).
En aquesta ocasió, sota la moderació del periodista Joan Barbé, periodista, guionista i autor teatral, també hi van participar la Gisela Baraldés, la regidora Laia Feliu, i per part de Brogit la Rosa Camprubí.
Podeu veure íntegrament aquesta gravació al següent enllaç: https://youtu.be/42Z6oEQ_cmc

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com