0 Shares 308 Views

Blues femení amb Big Mama Montse i Sister Marion

1 d'abril de 2023
308 Views
Foto: Jaume Grandia

Big Mama Montse, acompanyada al piano per Sister Marion oferiren un recital de blues en clau femenina al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.
Big Mama i Sister Marion en un concert en format de duet, l’una a la veu i l’altra al piano, recordaren al món del blues femení. El blues va comptar amb veus femenines que ressonaven als teatres i als espectacles ambulants dels Estats Units. La seva aportació va ser cabdal en la història d’aquest gènere d’origen afroamericà. Les seves lletres expressaven els anhels de moltes dones del seu temps.
El públic, que quasi omplia completament el local fruitosenc, va gaudir de la interpretació del duet amb cançons de Trixie Smith, Wynona Carr, Alberta Hunter, Julia Lee, entre altres i també composicions pròpies de la cantant osonenca i la pianista barcelonesa, que van rebre molts aplaudiments en cada cançó i al final llarga ovació amb els assistents posats dempeus, que la parella va correspondre interpretant un bis, “Georgia on my Mind” de Ray Charles.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
189 views
189 views
Editorial 1678
471 views
471 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
438 views
438 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com