0 Shares 124 Views

Benvinguts i benvingudes al meravellós món de les BOMBOLLES amb la Companyia Enlaire!

El proper diumenge 22, comenta la temporada d’Espectacles Infantils i Juvenils de la XARXA amb la Companyia Enlaire que presentarà el seu espectable “Vegin i Passin  on ens conviden a un món fantàstic d’aigua i sabó:

Vegin bombolles que mai havien vist i Passin a un univers molt fràgil que tampoc mai oblidaran”.

Un viatger singular, ancorat en el temps, amb l’anhel de transmetre realitats efímeres, ens demostrarà que les coses s’han de gaudir mentre succeeixen, perquè no tots els viatges duren per sempre… però alguns records si!

És un espectacle que ens convida a reflexionar sobre els nostres records, de perquè alguns perduren i altres simplement desapareixen, de com busquem atresorar el que no volem oblidar, i que al final la vida pot ser tan bonica i tan efímera com una bombolla de sabó.

La Cia Enlaire neix el 2021 amb la necessitat i l’objectiu de poder experimentar en el món efímer de les bombolles de sabó i les seves possibilitats artístiques.

I tal com ens diu Martín Cattani, soci fundador de l’Associació Internacional de Artistes de Bombolles, organització mundial dedicada a l’art i la ciència de les bombolles, que reuneix a gairebé un centenar d’artistes repartits pel món.

“La nostre missió és realitzar noves creacions amb un propi llenguatge poètic, jugant amb la conducta imprevisible de les bombolles, aprofitant el seu encant, la seva delicadesa, creant impossibles que fan que la màgia es transformi en realitat, i els somnis quedin a l’abast de les nostres pròpies mans”

Podeu treure les entrades per avançat a la web de l’Ajuntament:

https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
189 views
189 views
Editorial 1678
471 views
471 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
438 views
438 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com