0 Shares 183 Views

Benvinguda Festa Major

20 de gener de 2022
183 Views
Per: Laia Feliu Rodríguez – Regidora de cultura i festes

I després de les Festes de Nadal, del concert de l’home dels nassos amb la Dàmaris Gelabert i la Cavalcada de Reis, sense pausa ni distracció seguim perquè ja ens arriba la Festa Major d’Hivern.
També aquest any una Festa Major que encara no la podrem fer com ens agradaria a tots i a totes, però com que volem les coses ben fetes hem decidit dur-la a terme amb petits però a l’hora grans canvis, sempre pensant en el bé de tota la població. Un d’aquests canvis ha sigut reprogramar el concert de Buhos per tal que puguem gaudir-ne al màxim.
El divendres dia 21, dia del Patró, després de missa podrem gaudir de les ballades dels gegants i tot seguit de les sardanes a càrrec de la cobla Contemporània amb l’estrena d’un regal molt especial, es tracta de la sardana “Cantem la llibertat” del sallentí Jaume Riu Ratera. Una sardana que ens ha regalat al poble de Sant Fruitós i que li agraïm enormement, dedicada a totes i tots els qui creiem i cantem per la llibertat.
El mateix divendres al Teatre Casal Cultural a dos quarts de set de la tarda, podrem escoltar el pregoner, aquest any el Josep Sanfeliu Sarri, santfruitosenc i persona implicada amb el poble en diversos àmbits i la pregonera jove Marina Altimira Estrada, també santfruitosenca i escriptora, que tot i essent tant jove i és que només té 14 anys, ja li han publicat la seva primera novel·la. Aprofitem també per donar-los les gràcies molt sincerament d’haver acceptat l’oferiment.
Per altra banda seguim creient i defensant que la Cultura és segura i molt necessària en el nostre dia a dia i ara més que mai, justament per això, seguim amb un ampli ventall de propostes culturals tant al teatre casal cultural, com a la biblioteca i us animem a participar-hi.
Molt bona Festa Major i sobretot molta salut!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com