0 Shares 751 Views

Batanés s’erigeix advocat defensor d’una empresa privada contra els interessos de Sant Fruitós de Bages

9 de maig de 2021
751 Views
Per: PSC Sant Fruitós de Bages

Durant el passat ple del 15 d’Abril, va quedar total constància del principal objectiu per part de la oposició. Aquest no és altre que el de manipular  qualsevol acció de l’actual govern.

Aquest era un fet esperable, però el que no s’esperava ningú era que l’actual líder de la oposició anés en contra dels interessos del nostre poble.

Però expliquem ras i curt la situació que pot esdevenir molt complexa per totes aquelles persones que fessin seguiment per youtube del ple del passat dijous.

L’Ajuntament  governat en aquells moments (2017) per GFP I PSC signa un conveni per realitzar un crematori i tanatori per la nostra població amb un cost aproximat d’un milió d’euros en una operació estelar on Sant Fruitós tindria un crematori abans inclús que Manresa.

El fet és que existia un calendari molt precís d’execució de les obres el qual es va incomplir de forma flagrant. Això succeïa, al mes de setembre de 2019  data que cal tenir molt en compte ja en aquell moment, Batanés era alcalde, i governava en solitari GFP, sent responsabilitat seva  l´acompliment del contracte, en tots els seus termes. Un altre macro projecte paralitzat per falta de capacitat de gestió, més o menys com li va passar amb el gimnàs-pavelló de l’escola Pla del Puig on s’intentava impulsar el projecte sense les garanties adients.

El fet és que el govern actual es va trobar amb aquesta patata calenta, i el que ha fet és gestionar-la amb totes les bones intencions. Primer reunint-se amb l’empresa per tal d’intentar desencallar la situació i realitzar la construcció de l’equipament, però en constatar que això no podria succeir, va iniciar els tràmits legals per tal de liquidar comptes, drets i obligacions amb l’empresa.

Aquest procés, purament tècnico-jurídic és el que el senyor Batanés va voler dinamitar i postergar. Va posar en dubte la professionalitat del departament jurídic de l’Ajuntament, posant en dubte la consistència de les accions realitzades per aquesta àrea. Però tots sabem que ho feia per desviar el focus d’atenció en relació a la seva ceguera transitòria davant la falta de rigor i control vers a aquest projecte.

Es va atrevir a iniciar la seva intervenció dient que GFP eren els primers en voler solucionar aquesta situació, nosaltres ens demanem ¿Per què no va fer-ho quan li tocava? però acte seguit va demanar demora d’un mes per replantejar temes en els que cap polític és expert. Tot plegat, donar temps i declaracions públiques en seu plenària contra la gestió d’aquest cas només pot jugar en contra dels interessos dels santfruitosencs i santfruitosenques.

I això si, varen sortir també l’alçada de les herbes que en el mes de setembre en el que ells no governaven mostrava la falta de control de l’actual govern vers al contracte on també es feia responsable a aquesta empresa del manteniment. Doncs bé, l’actual govern amb mitjans municipals va tallar  aquestes herbes i…oh sorpresa…darrera no hi havia ni rastre de l’edifici d’un milió d’euros que es va prometre…

 

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com