0 Shares 479 Views

Balanç alcaldia

27 de juny de 2023
479 Views

Aquest dissabte va finalitzar una etapa molt intensa. Després de tres anys a l’alcaldia no vull acabar sense adreçar-me a tots els veïns i veïnes i poder fer una valoració final.
Començant amb un trencament de confiança des del primer moment (amb mentides i menysteniments) que va provocar la moció de censura, i que ens va portar a assumir el govern de Sant Fruitós en un moment complicat. A partir d’aquí, hem passat tres anys de treball ferm, tossut, pensant sempre en el millor per Sant Fruitós. Amb un equip sempre compromès amb el treball amb i per les persones. Prioritzant en tot moment el bé comú i en no deixar ningú endarrere.
Ha calgut vetllar molt intensament pel bon tracte i l’atenció a les persones de la residència de la gent gran, hem hagut de refer projectes que eren grans nyaps, i tot i això, hem pogut dur a terme la majoria de les accions que teníem previstes i moltes més. Les polítiques no han de ser llampants, han de resoldre la qualitat de vida de veïnes i veïns. Com després de l’incendi de les Brucardes el passat estiu, on la prioritat va ser vetllar pel ràpid retorn a la normalitat de les cases afectades, pendents de les necessitats de cadascú.
Des de govern, la nostra voluntat ha estat en tot moment treballar per Sant Fruitós, encara que hi hagués qui s’entossudia en fer creure que el poble estava parat, i que ara es troben amb una pila de projectes a punt de ser realitat.
Hem treballat amb i per les persones, per tots els santfruitosencs i santfruitosenques, sense fer distincions de cap mena. Esperem que aquest tarannà i el vetllar per l’interès pel poble i no pel d’alguns particulars es mantingui en aquesta nova etapa.
I vull agrair a tota la família d’ERC per fer-nos suport; agrair als companys de govern: a la Cristina, al David Ruiz, l’Estrella i el Felip i en Vicenç, que he tingut present en tot moment i en especial vull agrair al David Uró i la Laia, pel seu ferm compromís; i a tots els treballadors i treballadores de la casa, amb els qui hem treballat colze a colze.
I donar la benvinguda a en Matias, amb qui comencem un camí llarg!
Tot i això, Sant Fruitós de Bages s’ha pronunciat democràticament i ha decidit, aquest cop si majoritàriament, qui volia al govern. Des d’ERC respectem el que decideix el poble de manera democràtica.
Des de l’oposició assumeixo el compromís de vetllar pels interessos i necessitats dels veïns i veïnes de Sant Fruitós. És també responsabilitat nostra assegurar-nos que les polítiques i decisions preses per l’Ajuntament siguin en benefici de tots els veïns i veïnes.
Seguiré treballant per aconseguir un Sant Fruitós més just, igualitari i sostenible, on tothom tingui les mateixes oportunitats per créixer i prosperar.
Hem deixat molts projectes que en breu poden ser realitat i que dependrà del nou equip de govern que tirin endavant, o no.
Alguns dels projectes amb els que hem treballat posant, com sempre, els santfritosencs i santfruitosenques al centre de les nostres accions. I alguns d’aquests són:
– El nou pavelló,
– La comissaria de policia,
– El casal d’entitats,
– El projecte de recuperació de la casa Alfred Figueras,
– La pista poliesportiva a La Natura,
– Els diferents carrils bici que han de connectar el nucli amb els barris, urbanitzacions i polígons,
– El nou CAP.
– La definició del les necessitats culturals i del nou equipament cultural,
– Les polítiques d’habitatge, amb l’edifici de lloguers municipals al capdavant però també amb tota la resta de polítiques que marca el pla municipal d’habitatge,
– La reordenació de l’espai de l’Hostal de Pineda,
– Les places públiques de la residència, que tenim el compromís ferm del departament que en tindrem més de deu de noves per a les persones residents, i que es faci un bon ús d’aquestes, així com de la correcta gestió a la residència,
– El pla de la zona nord, per fer una connexió verda i amable de tota l’anella nord que envolta el poble,
– La urbanització de la plaça Bertrand i Serra,
– Seguir amb el pla de recepció de polígons, amb el que s’ha treballat intensament i sempre vetllant pels interessos de tot el poble, no pensant en afavorir algun empresari concret.
Aquests són alguns dels projectes que deixem embastats, però n’hi ha més, com el camí de la sagrera fins al pont de’n Paco, els camins segurs per anar a l’escola o l’ampliació de zones d’aparcament.
Projectes que per nosaltres són importants pel present i el futur de Sant Fruitós, i que ara dependrà del nou equip de govern que es facin o no realitat.

Per: Àdria Mazcuñan i Claret

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
338 views
338 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
262 views
262 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
328 views
328 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com