0 Shares 436 Views

Atletisme: Campionat de Catalunya de Clubs Màster a Lleida i control de salts i llançaments a Manresa

5 de juny de 2023
436 Views

Atletisme

Campionat de Catalunya de Clubs Màster a Lleida i Control de Salts i Llançaments a Manresa

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar a Lleida una nova edició del Campionat de Catalunya de clubs màster a les pistes d’atletisme de Les Basses, amb una vintena llarga d’equips buscant el podi final. El club triomfador, de manera rotunda, va ser el Pratenc AA, que va aconseguir el primer lloc del podi a la categoria masculina i a la femenina.

En la categoria masculina, el Club Avinent Manresa fou vuitè. Hi van participar els atletes santfruitosencs David Díaz Lladós i Salvador Amella Lopez.

Resultats:

David Díaz fou quart en els 100 mts. lliures amb 12:60 i segon en els 200 mts. amb 25:81.

Salvador Amella en el salt d’alçada amb 1,60 mt fou tercer i en la prova de perxa finalitzà vuitè  amb un millor salt de 3,00 mts.

També a l’estadi del Congost de Manresa es va fer un control de Salts i Llançaments, amb la participació dels atletes santfruitosencs Martí Serra Prat i els germans Mar i Pau Santanach Pintó.

Resultats:

Martí Serra en el salt de perxa fou quart, amb un millor salt de 5,00 mts.

Pau Santanach fou segon en la prova de pes (7,26 Kgs.), amb un millor tir de 11,58 mts.

Mar Santanach també fou segona en el Martell (3 Kgs.) amb un llançament de 56,76 mts.