Atletisme: Avinent Manresa femení és vuitè a l’estatal de clubs, amb Mar Santanach

21 de juny de 2023
328 Views

Atletisme

Avinent Manresa femení és vuitè a l’estatal de clubs, amb Mar Santanach

Es va disputar el passat diumenge a l’estadi Vallehermoso de Madrid la final de la lliga femenina de clubs de la Divisió d’Honor, amb la participació de l’Avinent Manresa. Aquesta era la cinquena presència del club manresà en una final de la màxima categoria estatal d’atletisme de clubs.

La classificació final liderada  pel València CA amb 129 punts, seguit de Playas de Castellón 126, FC Barcelona 118, Grupoempleo Pamplona 81, At. San Sebastián 73, Unicaja Jaén 70, Trops – Cueva de Nerja 68 i, finalment, Avinent Manresa 53 punts.

A la formació manresana hi va participar la jove atleta santfruitosenca Mar Santanach Pintó, que va competir en la  prova de llançament de disc, sent vuitena amb un millor tir de 25,95 mts.  Va disputar aquesta prova, per completar la formació manresana, encara que la seva especialitat és el llançament de martell, fou cinquena en el campionat espanyol Sub-18.