0 Shares 91 Views

Associació El Rober Parroquial

23 de juny de 2022
91 Views

L’altre dia em van fer el següent comentari: “Mira que bé, us ho donem i vosaltres ho veneu…molt bé!”.

Em veig en la necessitat de donar explicacions ja que, efectivament, així és, però, s’ha de saber tot el funcionament de la Entitat:

Ens arriben bosses en molt bones condicions, net i polit, cosa que agraïm molt, però també en rebem —i crec que ho he de dir— un % força elevat de donacions en molt males condicions, bosses i calçat estripat i altres que no es pot anomenar.

Quan es reben les donacions ,es repassen, s’arreglen si es pot,  i es classifiquen. Les que estan en bones condicions es posen a la venta, ESTA OBERT A TOTHOM, per tant, tothom se’n pot beneficiar comprant bons productes a preus simbòlics. I la resta se’n fa entrega a Humana que venen a fer la recollida amb camió cada divendres i ells li poden donar un altre us.

Amb els beneficis, un cop descomptat el 21 % de Iva del total que entra a caixa, es paga l’assegurança de responsabilitat civil de la botiga, també, l’assegurança dels voluntaris, llum, aigua i telèfon de tot el local (inclòs el local de Càritas) manteniment, neteja, etc.

El principal motiu de que existeixi l’Associació El Rober Parroquial —entitat on tothom treballa de voluntaris— és que amb el benefici final que es recull de la botiga,  destinar-ho a Serveis Socials del poble, a banda de donar una segona vida a molts productes. Si ens arriben persones derivades de Serveis Socials del Ajuntament, no se’ls cobra res.

El primer any (vàrem obrir el 1-3-2022) hem hagut de destinar ingressos  per tal d’adequar el local a les nostres necessitats, tot i així,  a banda d’ajudar a persones que ho necessiten, s’ha col·laborat amb la recollida per Ucraïna i hem pogut fer una aportació econòmica de 350 € al sopar solidari de Càritas Sant Fruitós.

Us convidem a visitar el local i us respondrem tots els dubtes que tingueu. Moltes gràcies a tots i  totes!

 

Anna Maria Sanfeliu

Associació El Rober Parroquial

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com