0 Shares 310 Views

Arriba la setmana jove amb dues setmanes d’activitats pels i les nostres joves!

15 d'octubre de 2021
310 Views
Per: Estrella Morales Navarro, regidora de Joventut.

Per fi, ha arribat la Setmana Jove 2021 que, enguany, hem ampliat a dues setmanes d’activitats esportives, culinàries i de lleure programades especialment pels i les nostres joves.
Aquest dimarts 12 d’octubre hem donat el tret de sortida a aquestes activitats amb el torneig de 12 hores de futbol sala, una activitat molt demanada i esperada pel nostre jovent que per fi hem pogut celebrar ara que les mesures de seguretat contra la COVID-19 ens ho han permès. El dimecres 13 hem pogut gaudir d’una tarda de Ping-Pong al NEXE Espai Jove que ha estat organitzada pel Club CEFAR, una entitat del municipi. Dijous 14, s’estrena la nova cuina del NEXE Espai Jove amb el taller de cuina de sushi en el qual aprendrem a cuinar aquest menjar típic del Japó.
Les activitats continuen la setmana que ve amb el taller de masculinitats alternatives que tindrà lloc el dimarts dia 19 de la mà d’en Teo Valls; la tarda de Karaoke el dimecres dia 20 on podrem cantar les nostres cançons preferides; la tarda de Just Dance el dijous 21 que ens dinamitzarà l’entitat jove Social Lovers i que ens permetrà ballar i aprendre noves coreografies; i, per culminar les dues setmanes d’activitats, la nit de divendres 22 celebrem la segona edició de la nit de microconcerts on podrem gaudir de la música en directe de tres grups d’estils musicals molt diversos.
Com a regidora de Joventut, és un orgull i una satisfacció que els i les nostres joves puguin gaudir d’una nova edició de la setmana jove ampliada i amb activitats diverses pensades per a que tots i totes les persones del municipi que tenen entre 12 i 31 anys hi puguin participar.
Els joves i les joves que estigueu interessats i interessades a participar en aquestes activitats podeu venir a inscriure-us al NEXE Espai Jove o fer-ho a través de les nostres xarxes socials @nexejove.
Per últim, vull agrair al Club CEFAR, a l’entitat Social Lovers, a tots i totes les joves que hi participeu i a l’equip de Joventut per fer-ho possible.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com