0 Shares 774 Views

Aquest dissabte 9, concert de Karol Green al Casal Cultural

8 de novembre de 2019
774 Views

L’escenari del Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós acollirà dissabte 9 de novembre, a les 9 del vespre, un concert de la cantant Karol Green, una noia coneguda de molts santfruitosencs, per ser una de les filles del professor Michael Greenacre, que té la casa de cal Escopeter a la sagrera.
Quan de temps vas viure a Sant Fruitós?
Dels 12 fins els 18 anys.
Quins records en tens?
Molts! Especialment del Gimnàs Gisela on vaig trobar la meva primera feina de professora de funky, i els vespres jugant al carrer i a la plaça de l’església amb la nostra veïna Ma Àngels. També la pollastrera, la piscina, les festes musicals del meu pare a casa..
Actualment, et dediques completament al món de la música?
Sí.
Dirigeixes corals. Quins repertoris oferiu… gospel, cançó tradicional…
Fem cançons de gospel majoritàriament afro-americà (perquè són absolutament precioses), alguna de gospel sud-africà i també algun clàssic del soul.
També formes part d’un grup que fa música pels infants…
Sí, la Companyia Pels Més Menuts. Un projecte preciós que fa música per al públic més petit, els nadons!
Què prefereixes: compondre, dirigir o cantar?
Ara mateix tinc més ganes de cantar, però en general, no podria triar. Cada un forma part de l’experiència musical, i em trobo bé variant, perquè cada dia estic fent música des d’una perspectiva diferent i aprenc una gran varietat de coses!
Gaia. És el teu primer disc en solitari?
Sí, és el primer de cançons pròpies.
Quina acollida ha tingut?
Fins ara, molt bé.. Veniu dissabte i opineu vosaltres mateixos!
Estàs també molt implicada en els temes de la natura, per què?
Perquè des de sempre m’ha flipat absolutament la natura. Quants paisatges més extraordinaris que existeixen! Quina diversitat de fauna i flora! És interminable! I el que més m’ha cridat l’atenció i sempre m’ha fet pensar, és que en la natura no hi ha Govern, no hi ha Agència Tributària, no hi ha televisions ni telèfons, ni accessoris de moda.. i nosaltres, que malgrat tot també som natura, hem creat un món paral·lel a aquest món que ja funciona sol, i penso que ho hem complicat massa. No vull negar el que tenim, però crec que cal incorporar viure més en harmonia amb les lleis naturals i veient com està el món, cal fer-ho amb urgència.


Quin programa presentaràs al Casal Cultural?
Farem el repertori del meu disc, Gaia. Estaré molt ben acompanyada per l’Ignasi Cussó a la guitarra, Enric Ez al baix, Martí Hosta a la bateria, Antonio Sánchez a la percussió i Carles Carozo de tècnic de so.
És un recital pel jovent o pot agradar a tothom?
Crec que és per totes les edats, però hem tingut molt bona rebuda per part del jovent que ha vingut als concerts. Són cançons amb bastant de ritme i missatges potents com per exemple:
• I’m marrying myself – Em caso amb mi mateixa: una metàfora per estimar-se a un mateix. Aquest missatge crec que arriba molt a les dones en general, ja que en el passat (i encara subtilment en el present) la desigualtat ha causat molt de sofriment i depressió.
• Into it all – Dins del tot: tot està lligat, tot el que faig a tu t’afecta.. anem a cuidar el que fem, i així ens beneficiarem tots.
• Pirates – pirates: critica a la gent que viuen amb grans luxes, que penso que és el gran problema del nostra sistema. Els aviso que tard o d’hora tots haurem de reposar el que hem agafat..
El dia del concert, al Casal Cultural, es podrà comprar el CD, que va acompanyat d’un llibret amb totes les lletres i també les traduccions al català.
Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com