0 Shares 917 Views

Aquest any novament la festa de Sant Antoni Abat ha sigut tot un èxit amb noves activitats i jocs

25 de maig de 2018
917 Views

Tota la festa va ser retransmesa en directe per Laia Candàliga de Radio Sant Fruitós, vam poder gaudir dels estands de Reborn i Jonathan Zafra, Granja Escola les Pedreres, i els balls de gimnàs V2O i tot amb l’ajut dels nostres col·laboradors, va ser una festa molt vistosa i lluïda gràcies al dia meravellós i radiant que ens va fer, tot i la previsió meteorològica de pluges intenses; el dia va aguantar fins últim moment.

Aquest any estrenàvem el nou joc, el joc de la gran cagada de Sant Fruitós. En que consisteix: en un perímetre remarcat amb caselles deixem anar un animaló en aquest cas un ruc, fins que cagui a la casella o caselles guanyadores. Cada casella, té un preu de 5 €, no hi ha un mínim de caselles jugades per persona, com més caselles plenes mes quantiós el premi a guanyar. Aquest any la guanyadora ha sigut Eva Barea de Puig-reig que va apostar per la casella F5 en la qual la cagada va ser integra a la seva casella i s’ha endut de premi 125€.

Pels nostres carrers van desfilar una seixantena de cavalls, rucs, ponis i gossos, acompanyats per la batucada de l’Escola de Música Navarcles-Sant fruitós; el coneguts de 3 tombs d’aquest any amb un nou recorregut modificat, per causa de les obres del carrer Padró, envers això, tots els avis de la residència el Lledoner van poder gaudir i veure la benedicció del animals, aquest any feta pel nostre alcalde Joan Carles Batanés, degut a la falta del mossen a l’hora prevista per la mateixa. En finalitzar la cavalcada es va celebrar el joc de les cintes.

Esperem celebrar moltes festes com aquesta, molts i molts anys al vostre costat, que estimeu, valoreu, protegiu i respecteu a tots els animals, tant com nosaltres.

Hípic Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com