0 Shares 492 Views

Aquest any hi hem tornat!

25 de maig de 2023
492 Views

Aquest diumenge passat dia 14 de maig, vam tornar a fer la caminada solidària per recaptar fons per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple) i per donar visibilitat a aquesta malaltia que afecta a unes 9000 persones a Catalunya, majoritàriament dones i ho vam fer gràcies a un munt de persones, persones solidàries i valentes.

La primera tongada d’una vintena de persona ens vam trobar a les vuit del matí a l’aparcament del camp de futbol de Sant Fruitós de Bages on va començar la ruta llarga de 8’4Km i després de fer-nos una foto per anar guardant cada moment del dia, vam començar a caminar.

La primera parada amb un bon avituallament va ser a l’aparcament del polígon Els Trullols de Manresa cap a les deu del matí, on s’hi van afegir una desena de persones més. A dos quarts d’onze, també després d la foto corresponent, vam tornar a arrencar direcció Manresa centre i a dos quarts de dotza ja vam arribar a la Ben Plantada on s’hi van afegir unes trenta persones més i una vegada més, després de fer-nos una altra foto de grup, un grup que ja feia molta patxoca, vam encarar l’últim tram fins arribar al punt final d’aquesta caminada, que aquest any va ser davant del Casino de Manresa on aquí vam tornar a tenir un avituallament, que se’ns va posar més que bé després de l’esforç, una bossa amb obsequis varis i un diploma. I ja amb tota la feina feta ens vam poder fer la “foto finish”.

No puc acabar aquest escrit sense donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que ens van ajudar i/o acompanyar tot el matí. Vull començar agraint a la família de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil que hi van ser des del primer moment, vetllant perquè tot sortís bé i ens van preparar els avituallaments.

També vull donar les gràcies a la Brigada de Sant Fruitós de Bages que divendres ja ens van deixar tot el material preparat.

També gràcies a l’Amin, un voluntari de Manresa.

Gràcies també a tots els establiments que ens van fer la caminada molt més agradable amb els generosos avituallaments i aquests van ser: el forn de pa Fet de Farina de Sant Fruitós de Bages, els supermercats BonArea, Consum, Bon Preu, Grup Llobet, els caldos Aneto i la farmàcia Ros de Moià.

Però sobretot gràcies a l’Ester Vilajuana i Cots i a l’Ivan Puertas i Jiménez, companys i amics d’agrupEM (agrupació d’afectats d’esclerosi múltiple) que són excel·lents persones, treballadores i sobretot molt lluitadores i que una vegada més, ha sigut un plaer, poder formar part d’aquest equip.

I ara sí, per acabar, gràcies als meus companys i companyes de feina, a la meva família i sobretot a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i a l’Ajuntament de Manresa.

 

Laia Feliu i Rodríguez. Membre d’ agrupEM.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
188 views
188 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com