0 Shares 166 Views

Apple vol matar a l’iPhone amb unes ulleres intel·ligents?

5 d'abril de 2021
166 Views

Per Tecnonews / AMIC – Redacció – 

“La fi del telèfon intel·ligent” vénen a titular o a dir en els seus articles alguns mitjans, a causa dels insistents rumors que afirmen que Apple llançarà unes ulleres intel·ligents amb realitat augmentada en 2022.

No deixa de ser curiós que aquests rumors, al costat del que es va sabent de les imminents (haurien de ser presentades en uns mesos segons tots els indicis) ulleres intel·ligents de Facebook, han fet que el ‘hype’ sobre aquesta mena de dispositius futuristes hagi augmentat al llarg d’aquestes últimes setmanes.

Amb una primera ‘època daurada’ gràcies a les Google Glass, l’interès del públic al voltant de les ulleres intel·ligents va semblar anar desapareixent, i aquests gadgets van quedar per a usos professionals i encara amb molt de camí per recórrer tant pel que respecta al seu desenvolupament com a la seva adopció.

L’adquisició de North (fabricant d’unes de les poques ulleres intel·ligents per a l’usuari final, les Focals) per part de Google, semblava que ‘matava’ l’última opció d’unes ulleres AR serioses per a l’usuari final. Fins que el rumor sobre les ulleres d’Apple ha cobrat vida.

La forma en la qual aquestes ulleres ‘matarien’ a l’iPhone seria gràcies a poder convertir tota la realitat que s’estén davant els ulls de l’usuari, en una pantalla.

La inclusió de sensors LiDAR (una sort de radar de proximitat) permetria a aquestes ulleres ‘conèixer’ l’entorn en el qual es mouen i, per tant, millorar també la interacció amb ell.

Unes càmeres en la muntura de les ulleres permetria a aquestes reconèixer els moviments de les mans, que es convertirien d’aquesta manera en la interfície de l’usuari per a interaccionar amb els elements de la realitat augmentada.

La incorporació de capacitat d’àudio bidireccional (micròfon i altaveus, possiblement en forma d’auriculars o mitjançant conducció), permetria utilitzar aquestes ulleres com a telèfon i, d’aquí, els titulars sobre la futura desaparició de l’iPhone.

No obstant això, i amb un canvi tan radical, és probable que tots dos formats de dispositius es mantinguin en el mercat encara durant molt de temps.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Viu i fes viure.
33 views
33 views

Viu i fes viure.

Redacció - 23 de juliol de 2021
Dades COVID a Sant Fruitós de Bages 22 juliol 2021
4338 views
4338 views
Històries que fan mal (27)
78 views
78 views

Històries que fan mal (27)

Redacció - 22 de juliol de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com