0 Shares 760 Views

AMPANS portarà roses de Sant Jordi a les residències de gent gran.

18 d'abril de 2021
760 Views

Per Comunicació Ampans –

El Garden d’AMPANS,  que dóna ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, es prepara aquests dies per viure, de nou, un Sant Jordi “especial”

El Garden d’AMPANS portarà roses a les residències de gent gran amb la col·laboració d’empreses i clients particulars. Les persones usuàries d’AMPANS seran les encarregades de fer arribar i entregar les tradicionals flors, que aniran adornades amb felicitacions de la diada que ja s’estan elaborant al taller artístic l’Art de Viure, on també participen persones usuàries dels serveis assistencials de l’entitat.

Centenars de roses de la varietat Freedom, la reina de la rosa vermella, estaran llestes perquè les persones que vulguin participar d’aquesta iniciativa, les adquireixin tan als punts de venda habituals del Garden AMPANS com a la parada que tindrà lloc al Passeig Pere III de Manresa, en un espai perimetrat per l’Ajuntament en temps de Covid.

La voluntat del Garden d’AMPANS és repartir a tantes residències de persones grans com sigui possible. Amb aquest objectiu, les persones que comprin les roses als seus punts de venda, tindran la possibilitat de comprar una rosa de més o les que vulguin. Aquestes s’aniran agrupant fins a aconseguir feixes de cinquanta roses. Serà aleshores quan diversos equips de persones usuàries de l’entitat que s’estan preparant per viure un Sant Jordi que tornarà a ser especial, les faran arribar a les residències.

Aquest any farà 26 anys que el Garden d’AMPANS celebra Sant Jordi i malgrat aquest tampoc serà normal per la Covid, la diada s’ha viscut sempre a l’entitat amb molta intensitat, i com cada any  les roses més matineres també arribaran les residències i les llars de l’entitat, per fer-hi arribar l’esperit de la diada.

El Garden és una de les primeres activitats de Centre Especial de Treball que va impulsar l’entitat per a la creació de llocs de treball adaptats a les persones amb discapacitat intel·lectual, algunes de les quals hi treballen des dels inicis, l’any 1995. El fet de ser un servei de cara al públic, permet una important visibilitat social que ajuda a posar en valor les capacitats per sobre dels obstacles,  i la tasca de l’entitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com