0 Shares 410 Views

Althaia restringeix l’horari d’acompanyament dels pacients hospitalitzats a causa de la situació epidemiològica al territori

11 de juliol de 2021
410 Views
Per: Comunicació Althaia
  • L’objectiu principal és seguir preservant la seguretat i la salut de les persones ingressades i dels professionals que les atenen

Els pacients no covid ingressats a la planta convencional podran tenir un acompanyant de 12.00 a 14.00 hores

 

L’empitjorament de la situació epidemiològica al territori provocada per la pandèmia de la Covid-19 obliga a la Fundació Althaia a prendre de nou mesures per restringir l’accés a l’Hospital de Sant Joan de Déu. A partir d’aquest dimecres, la institució reduirà l’horari d’acompanyament dels pacients no covid ingressats a les plantes d’hospitalització convencional de Sant Joan de Déu, que només podran tenir un sol acompanyant de 12.00 a 14.00 hores.

 

Les dades mostren un empitjorament de la situació epidemiològica al Bages-Solsonès. La incidència i la velocitat de contagi de la Covid-19 s’han vist incrementats considerablement durant l’última setmana. La incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants ha passat de 58 a 251, i la velocitat de contagi de 2,13 a 3,35. Això fa que el risc de rebrot a 14 dies se situï a 839, quan fa 7 dies era del 123. Actualment, hi ha 3 pacients amb Covid-19 ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

 

Aquesta situació ha fet que la Fundació Althaia hagi activat de nou la Fase 2 de la normativa d’accessibilitat per preservar la seguretat i la salut de les persones ingressades i dels professionals que les atenen. També per evitar brots intrahospitalaris que poden posar en perill la vida dels pacients i dificultar l’activitat assistencial, comprometent la capacitat del sistema sanitari per donar una resposta adequada als pacients que requereixen atenció mèdica.

 

D’acord amb el protocol d’accés, l’acompanyament als pacients no covid a les plantes d’hospitalització convencional només estarà permès en horari restringit, mentre que a les unitats covid, a consultes externes i a urgències no es permetrà l’entrada d’acompanyants, tret de casos excepcionals. La normativa d’accés també obliga a interrompre les visites que rebien els pacients ingressats a la unitat d’hospitalització de Salut Mental d’adults.

 

Els acompanyants han de portar sempre la mascareta posada, mantenir la distància de seguretat i rentar-se sovint les mans. Cal recordar que en cap cas es permeten l’acompanyament si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”
128 views
128 views

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”

Comunicació Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages - 29 de novembre de 2023
Reunió del Consell Municipal de Cultura
49 views
49 views

Reunió del Consell Municipal de Cultura

Redacció - 29 de novembre de 2023
Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
53 views
53 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
46 views
46 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com