0 Shares 828 Views

Alegria, energia i il·lusió per començar un nou curs

16 d'octubre de 2018
828 Views

Les vacances s’han acabat, però l’important és que les hem gaudit i ens hem carregat d’alegria, energia i il·lusió per començar un nou curs.
Ara ja som a la Llar d’Infants. Ens hem retrobat amb els companys/es i n’hem conegut de nous, amb els que compartirem i viurem noves experiències i ens continuarem fent grans.
Les mestres ja ens han preparat diferents espais de joc i aprenentatge, distribuïts per tota l’escola, perquè puguem fer-hi un munt d’activitats.

A l’Ambient Sensorial hi tenim un bosc que anirà canviant segons les estacions de l’any. És ple de propostes que ens permeten manipular, agrupar, enfilar, descobrir…

Un altre Ambient és el del Moviment. Aquí ens ho passem també d’allò més bé amb les activitats psicomotrius que ens ajuden a conèixer el nostre cos.

L’Ambient d’Experimentació ens proporciona l’oportunitat de manipular amb diferents material i enriquir-nos amb les seves qualitats.

I, finalment, l’Ambient de la Calma ens aporta benestar, donat que en ell hi podem realitzar activitats que ens ajuden a gaudir d’un entorn de tranquil·litat i relaxació.

DES D’AQUESTES RATLLES VOLEM DESITJAR MOLT BON CURS ESCOLAR A TOTHOM.
L’equip de mestres
Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com