0 Shares 149 Views

ALBERT PALOMAR: Tirar-se a la piscina en el món audiovisual

19 de novembre de 2023
149 Views

El dia 26 d’octubre els alumnes de cicle superior de l’Escola Monsenyor Gibert vam tenir la visita de l’Albert Palomar, un músic i productor de cinema que ens va explicar uns quants trucs de l’ofici i ens va animar a tirar-nos a la piscina per aconseguir els nostres somnis.
De petit, l’Albert volia ser músic professional, però no li va acabar d’anar bé. Per això va decidir estudiar informàtica musical i muntar un estudi de gravació per poder enregistrar la música que a ell també li agradava tocar. Amb molt d’esforç, i mica a mica, va anar reunint els materials i l’espai per tenir el seu propi estudi. Tot i que, pel que ens va explicar, no és gens fàcil.
L’Albert ha estat sempre una persona tant inquieta que, al cap d’uns anys, va sentir la curiositat d’explorar el món de la imatge. Va aprendre a fer fotografies amb una càmera que es va comprar. De seguida va entrar en el món audiovisual i es va dedicar una bona temporada a fer videoclips. Va conèixer gent que el van ajudar a avançar en les gravacions. I així, i a partir d’uns llibres juvenils, va néixer la idea de fer la seva primera producció de cinema: una sèrie anomenada el Clan dels Unglots. Als alumnes de cinquè i sisè ens va encantar saber alguns dels secrets de gravació del primer capítol d’aquesta producció. Sabíeu que per a una selecció de menys de deu actors, en van entrevistar més de vuitanta? I que per gravar un capítol van tardar vuit dies d’onze hores cadascun? Hauríeu endevinat que un túnel pot ser una cova? I que les escenes es graven per ordre de llocs i no d’esdeveniments? Hauríeu dit mai que gravar un capítol costa mig milió d’euros?
L’Albert ens va explicar aquestes i moltes altres coses, però sobretot ens va llançar un missatge: lluiteu per allò que us agradi fer i us faci feliços.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com