0 Shares 120 Views

Aladdí, espectacle musical, al Teatre Casal Cultural

Aquest proper diumenge, a les 6 de la tarda al TEATRE CASAL CULTURAL, dins de la programació de XARXA, la companyia MAGATZEM D’ARS ens presentarà l’espectacle musical ALADDI.

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’Orient que es guanya la vida fent malabars al carrer. Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz.

Els personatges tenen una personalitat pròpia molt més actual; el geni és una artista de varietats que somia sortir de la llàntia i triomfar en un espectacle de cabaret, l’Aladdí, en lloc d’un lladre, és un malabarista que actua al carrer i representa la bondat, la princesa Jazz és una noia feminista que no entén els protocols que obliguen a les dones a fer segons què, i tot plegat permet fer un recorregut per la història de l’Aladí, aportant una visió més fresca i actual.

Nascuda a Barcelona, la Companyia Magatzem d’Ars és una empresa que es va crear a partir de l’esforç i del treball de moltes persones que van col·laborar, i col·laboren, en aquest projecte i que segueix creixent a pas lent però ferm dins del món artístic. Un grup de persones mogudes per l’amor al teatre i que ha hagut de moure’s a pas de formiga, creixent en relació directa al seu treball. Amb això volen deixar clar que realitzen tots els treballs amb el màxim de cura i que l’únic que tenen, i que els ha fet créixer, és la feina ben feta que els ha consolidat allà on han anat.

El 2020 la companyia va celebrar els 50 anys, durant aquests anys de vida, Magatzem d’Ars ha representat més de 5000 funcions per escoles, instituts i teatres d’arreu d’Espanya i França.

Us hi esperem a tots!

Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Sant Fruitós

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com