0 Shares 525 Views

Afectacions a la mobilitat durant els Benet Games

5 d'octubre de 2019
525 Views

El proper cap de setmana, 5 i 6 d’octubre, Sant Fruitós de Bages viurà la sisena edició dels Benet Games. La organització d’aquest esdeveniment comportarà diferents afectacions a la mobilitat.

Des del dijous 3 a les 10:00 h del matí i fins el diumenge 6 a les 18:00 h, es restringirà l’accés i estarà prohibit l’estacionament a l’Avinguda Jaume I i a l’Avinguda Sant Joan.
En aquest mateix sentit, la zona compresa entre la carretera de Vic i el Bosquet estarà restringida a la circulació en aquest mateix període excepte pels veïns que podran accedir als seus domicilis per l’entrada des de la carretera de Vic cap a l’avinguda Joan Sanmartí. Aquest tram inclou els carrers Casajuana, Mestre Josep Simón, Lluís Castells (des de Carrer de la Pesca fins Avinguda Sant Joan), Joan Sanmartí, Pere Clapera, Fruitós Verneda i Mestre Francesc Ardèvol.

Per altra banda, el diumenge dia 6, en motiu de la celebració de la cursa esportiva KIA RACE es tallarà la carretera de Les Brucardes des de les 11:00 h fins les 13:00 h. Les entrades i sortides de la urbanització s’hauran de realitzar pel camí del camp de futbol. Des de les 11.00 i fins les 11.30 h. També es restringirà la circulació pels carrers Puig, Caçadors, Ginebrers i Burjons.

Agraïm per endavant la col·laboració dels veïns i demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com