0 Shares 756 Views

Àdria Mazcuñan tornarà a ser la candidata d’ERC a l’alcaldia de Sant Fruitós

3 d'octubre de 2018
756 Views

El passat dissabte dia 22 de setembre, una nodrida representació dels militants i simpatitzants d’ERC a Sant Fruitós de Bages van decidir en assemblea i per unanimitat recolzar la candidatura a l’alcaldia de l’actual regidora i portaveu d’aquesta formació política a l’Ajuntament, l’Àdria Mazcuñan i Claret. El fet que torni a ser la candidata d’aquesta formació política ha estat valorat com un senyal d’estabilitat, continuïtat i plena confiança en la seva tasca com a regidora municipal al llarg de la present legislatura per part de la militància i dels dirigents locals d’ERC.

En una breu intervenció a l’assemblea l’Àdria es va refermar en el seu compromís de seguir treballant intensament per a les santfruitosenques i santfruitosencs, amb més energia si cal, i amb la complicitat de tots els companys de la secció local, seguint amb el tarannà constructiu i positiu que ha caracteritzat el grup municipal d’Esquerra Republicana aquesta legislatura.

Al llarg de les properes setmanes, ERC Sant Fruitós vol confegir una llista de gent preparada en diferents àmbits, motivada i implicada per fer poble de debò, per fer República. Una llista per poder fer de Sant Fruitós de Bages un poble de referència en polítiques socials, igualitàries, justes i feministes, un poble de referència de camí cap a la consolidació de la República.

L’Àdria Mazcuñan és educadora social a l’ajuntament de Santpedor, mare de dos fills i responsable de la Secretaria de Polítiques d’Igualtat a ERC Bages. Durant aquesta legislatura ha estat la portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament.

ERC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
206 views
206 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
579 views
579 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
74 views
74 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com