0 Shares 888 Views

Àdria Mazcuñan, nova alcaldessa de Sant Fruitós.

19 de juny de 2020
888 Views

Gràcies a la moció de censura presentada pels tres partits que estaven a l’oposició, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Junts per Sant Fruitós (JxSF) i Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Àdria Mazcuñán ha esdevingut la primera alcaldessa de Sant Fruitós i Gent Fent Poble, que ha estat al govern durant 9 anys, queda a l’oposició.

 

La forta divisió deal Consistori s’ha fet palesa ja a l’entrada dels regidors. Els de Gent fent Poble per la porta principal i els d’ERC, JxSF i PSC per la del darrera.

L’Àdria ha manifestat que la moció de censura era deguda a la pèrdua de confiança amb l’Alcalde ja que la seva tasca ha sigut dolenta, opaca, sense saber dialogar i que havia menystingut a l’oposició. Ha acabat dient que el que volien era sumar i construir, estenent la ma i que volien comptar amb Gent Fent Poble.

Joan Carles ha contestat fent un repàs de tots els projectes portats a terme durant el seu mandat comparant-ho amb les legislatures anteriors i dient que qui no voli dialogar eren els partits que presentaven la moció. Ha continuat manifestant que no entenia la moció ja que no hi havia malestar entre la gent del poble per les seves actuacions, al contrari, s’havien recollit més de 2.000 signatures contra la moció de censura i que les úniques pancartes i manifestacions que hi han hagut eren contra la moció de Censura.

Els portaveus del PSC, JxSF i ERC han reiterat les tesis de la candidata a l’Alcaldia posant exemples del que, segons ells, havia fet malament l’Alcalde. La portaveu de GfP els ha contestat retraïent-los la seva poca assistència i aportacions en les reunions.

Realitzada la votació no hi han hagut sorpreses, guanyant el Si a la moció de censura per 7 vots contra 6 Nos.

Acte seguit la nova Alcaldessa, Àdria Mazcuñán, ha pres posessió del càrrec, prometent i rebent la vara d’alcaldessa i les insignies del seu càrrec.

Com totes les mocions de censura ha sigut un continu reguitzell de retrets i acusacions.
Quí té raó? D’aquí tres anys les urnes ens ho diran.

El que creiem és que la primera feina que hauria de fer el nou govern seria la de procurar que la forta divisió entre l’actual govern i l’oposició no s’escampi com una taca d’oli entre els santfruitosencs que no en tenen cap culpa.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
28 views
28 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
44 views
44 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Què cobra l’alcalde i què cobren els regidors del govern municipal
141 views1
141 views1

Què cobra l’alcalde i què cobren els regidors del govern municipal

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com