0 Shares 697 Views

Acte central del PSC a Sant Fruitós de Bages

19 d'abril de 2019
697 Views

Dilluns 15 d’abril es va celebrar l’acte central del PSC a la Catalunya Central, per les eleccions generals del proper 28 d’abril.
L’acte el va presentar la candidata a les eleccions municipals, Cristina Murcia, que va demanar respecte a la pluralitat existent al nostre poble, a continuació va prendre la paraula l’actual regidor Tomàs Casero, que forma part de la candidatura al congres dels diputats en el lloc 18 pel PSC. Casero va repassà l’acció que durant aquests 10 mesos fa fet el govern de Pedro Sánchez, i va tenir un record per tots els alcaldes i alcaldesses socialistes de les nostres comarques que no es tornen a presentar. Seguidament Cristòfol Gimeno, com a primer secretari de la Federació Bages, Berguedà i Solsones, va fer una crida a votar l’opció del diàleg i l’entesa entre els catalans i espanyols. Finalment, el primer secretari del PSC Miquel Iceta donà un missatge optimista i alhora prudent sobre les possibilitats de governar des del progressisme, tant a Espanya com a les municipals i europees.
Al finalitzar els parlaments, va haver una sessió fotogràfica del primer secretari amb els candidats i candidates de les nostres comarques a les eleccions municipals.
PSC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com