0 Shares 738 Views

Acabem l’hivern amb molt de moviment!!

24 de març de 2021
738 Views
Text i fotos: L’equip de mestres Llar d’Infants les Oliveres

Durant el mes de febrer, a la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres vam continuar realitzant moltes activitats relacionades amb l’estació més freda de l’any: L’HIVERN.  També vam gaudir de les diferents activitats proposades durant la Setmana Boja de Carnaval i, per finalitzar, vàrem fer una festa cada grup bombolla a la seva aula, amb música, globus, confeti… . Tots i totes anàvem disfressats i amb moltes ganes de disbauxa!

Un cop arribat el mes de març, ens hem endinsat a treballar amb els nens i nenes el MOVIMENT. Ho hem fet tot experimentant amb les possibilitats del nostre cos i dels objectes que ens envolten, observant la causa-efecte… . Algunes de les activitats proposades que hem dut a terme són fer projeccions de les nostres pròpies ombres, imitar balls i coreografies, gronxar-nos amb llençols i teles, fer el joc de “seguir al Rei”, experimentar amb rampes per on fem baixar pilotes,  moure’ns en circuits de psicomotricitat amb tobogans, escales, túnels… i pintar amb elements que es mouen com per exemple cotxes amb les rodes sucades en pintura.

L’última setmana del mes, abans de marxar de vacances de Setmana Santa, la dedicarem a aprendre coses envers la PASQUA, tot realitzant diferents propostes experimentals i vivencials.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com