0 Shares 67 Views

A la Llar d’Infants, no parem !

12 de maig de 2022
67 Views

A la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres hem començat el tercer trimestre de curs amb moltes ganes, organitzant un munt d’activitats per encuriosir i enriquir els infants.
La primera setmana després Setmana Santa vam començar a conèixer i viure la festa del llibre i de les roses, símbols de la cultura i de l’amor, festa del patró de Catalunya: Sant Jordi. Tots els nens i nenes vam escoltar la Llegenda de Sant Jordi, vam ballar-ne cançons i vam fer manualitats i activitats relacionades amb aquesta diada que tant ens agrada.
Durant les següents setmanes, cada nivell educatiu hem anat treballant diferents unitats didàctiques.
Els Nans hem fet activitats relacionades amb l’estació en la que ens trobem: la primavera. Després ens hem endinsat a conèixer els animals de la granja: les vaques, els porquets…
Els Gegantons hem seguit gaudint d’activitats relacionades amb Sant Jordi i hem començat a fer activitats del món de la ciència, convertint-nos en petits científics investigadors.


I els Gegants hem aprofundit en el coneixement del nostre propi cos tot fent propostes ben variades i seguidament hem continuat treballant el món de les emocions amb ajuda del conte “El Monstre de Colors” i activitats relacionades amb aquesta història. A més a més, seguim anant un cop al mes a la Biblioteca i fem petites sortides al bosc, on duem a terme activitats de moviment i psicomotricitat a l’aire lliure, a la vegada que descobrim l’entorn natural, les seves olors, les plantes, els éssers vius i el seu encant.
Ja ho veieu, a la Llar d’Infants, no parem!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com