0 Shares 631 Views

Maridatge d’arrossos

12 de febrer de 2020
631 Views

El proper dijous 20 de febrer a les 20.00h tindrà lloc a la sala Nexe la tercera edició del sopar d’arrossos on 4 cuiners de renom ens deleitaran amb els seus plats amb l’ingredient principal l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.
Enguany l’esdeveniment estarà dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi participaran seran els següents:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens portaran el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que maridaran els arrossos seran tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
El sopar té un preu de 55€ i els tiquets només es poden comprar anticipadament al Nou Celler.
Si us agrada l’arròs, no us ho podeu perdre!
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

MERCAT D’ ANTIGUITATS  I COL·LECCIONISME
40 views
40 views

MERCAT D’ ANTIGUITATS I COL·LECCIONISME

Brocanters i col·lecionistes del Bages Associació - 26 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com