0 Shares 1812 Views

Fem que Sant Fruitós de Bages es reobri a la comarca

3 de maig de 2019
1812 Views

Sant Fruitós s’ha d’obrir a la comarca i liderar el desenvolupament econòmic teixint llaços amb els pobles veïns i creant xarxa
Fa temps que es parla del potencial i la riquesa de Sant Fruitós, de la seva bona situació geogràfica i de com tots aquests factors afavoreixen el desenvolupament econòmic del municipi.
Som afortunats, però de la fortuna no se’n viu. Tenint un municipi que reuneix totes aquestes condicions ha arribat el moment de fer un pas més i liderar la nostra comarca en tots aquells temes en que tenim autoritat per fer-ho. Liderar no vol dir ser el millor, ni ser el primer d’una classificació, liderar vol dir tenir la capacitat d’agrupar conjunts de persones, entitats o municipis sota una idea on hom posa els seus coneixements i capacitat al servei dels altres per generar un benefici col·lectiu.
Actualment Sant Fruitós viu tancat en si mateix. Les relacions amb la resta de municipis són fràgils, nul·les o fins i tot dolentes en alguns casos. Any rere any veiem com l’ajuntament té conflictes amb municipis veïns.
Tenim la capacitat de ser un poble obert, amistós amb els nostres veïns i amb moltes coses a dir a nivell comarcal. Sempre serem santfruitosencs, però hem de creure que si som capaços de liderar i anar juntament de la ma amb tots els pobles de la comarca, i sobretot amb municipis veïns amb els quals compartim preocupacions podrem ser més forts i assolirem una capacitat molt més global.
Alhora tampoc ens ha de fer por anar de la mà amb Manresa. La connexió amb la capital de comarca és vital per nosaltres, però també per ells. Una part important de manresans i manresanes treballa al nostre municipi i de la mateixa manera que ells generen valor gràcies a Sant Fruitós, nosaltres hem de saber atraure els beneficis de la capital, com Sant Ignasi 2022 o buscant sinergies i facilitats a través del Consorci de l’Agulla.
Ser santfruitosencs i santfruitosenques també ha de voler dir saber escoltar, saber pensar en els altres, i afrontar aquells objectius comuns que ens afecten a tots.
Tenim talent, en tenim ganes i només fent-ho junts podrem fer aquest pas endavant. És l’hora de mirar cap a un futur on els reptes seran molt més globals que individuals i on treballar estretament de la mà amb pobles com Navarcles, Santpedor o Artés ens generarà un benefici valuosíssim que caldrà saber aprofitar. Fem-ho junts, fem-ho millor.
Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com