0 Shares 548 Views

Una part del POUM es sotmetrà a consulta ciutadana a la tardor

15 de febrer de 2019
548 Views

El govern municipal de Sant Fruitós de Bages vol ser sensible a les realitats que es generen al voltant del POUM, que actualment està en fase d’explicació, valoració i consideració per part dels 4 grups municipals de l’Ajuntament, per poder teixir el màxim de consens possible.
El govern municipal considera que el debat previ al Ple s’ha de realitzar en el si dels representants ciutadans democràticament escollits (Gent fent Poble, CiU, ERC i PSC).
Per tenir un debat seré, real i objectiu, el govern municipal vol que, en allò que generi més controvèrsia, els ciutadans tinguin la major informació possible i disposin dels elements de valoració de forma clara i directe, i si aquesta informació pot arribar a través dels grups municipals, molt millor.
Un dels aspectes que ha de recollir un POUM són aquelles directius que marquen els plans territorials i els plans directors supramunicipals, que cal considerar, i que el POUM de Sant Fruitós de Bages ha intentat aplicar de la millor manera possible. No obstant aquests aspectes són els quins han generat certa contrarietat.
El govern municipal segueix convençut que la proposta del POUM en quant a ubicació de futurs sectors (sense transformació actual del règim del sol) és bona, però també creu que cal explicar-la amb més temps.
La proposta inicial del POUM marca tres àmbits que provenen de les indicacions dels plans supramunicipals i el pas que realitza el govern municipal és sotmetre aquest aspecte a una consulta popular a tots els santfruitosencs i santfruitosenques, a fer durant la tardor, dins del període d’exposició de l’aprovació inicial.
Els grups municipals de Gent fent Poble i del PSC considerem que amb el document del POUM que s’aprovi inicialment i amb la consulta popular sobre els tres àmbits, s’obtindrà un POUM ajustat a la voluntat de la majoria de veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages.
Equip de govern

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La Tercera Joventut a Cervera
79 views
79 views

La Tercera Joventut a Cervera

Grup Tercera Joventut - 30 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Joan Tudela
7634 views
7634 views

Frase de la setmana. Joan Tudela

Redacció - 29 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com