0 Shares 566 Views

Rebuig total a les males formes en seu plenària

566 Views
Per: Estrella Morales Navarro, Laia Feliu Rodríguez,
David Ruiz Roldán, David Uró i Vilanova, Felip Echarri Gil,
Cristina Múrcia Caraballo, Àdria Mazcuñan i Claret
Regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Els i les regidores que conformem el govern de Sant Fruitós de Bages volem mostrar el nostre rebuig a les formes que el grup municipal de GFP i en especial el seu portaveu van mostrar durant la sessió plenària d’abril.
Creiem que els mínims exigibles d’educació i respecte es van traspassar de forma veritablement desagradable. Entenem que aquest grup municipal, lluny de complir les seves amenaces d’impugnar el ple hauria de demanar disculpes públiques a totes les ciutadanes i ciutadans del nostre poble.
Volem posar l’accent en el fet que aquesta “mala praxis” en el to practicada pel portaveu de la oposició és sistemàtica i premeditada i per tant s’ha de rectificar de forma immediata pel bé comú. Ja en el passat recent, el regidor Batanés va remarcar públicament que havia realitzat un procés “catàrtic” i havia corregit en gran mesura el seu tarannà, rebaixant el to de les seves intervencions.
Durant el passat ple, es va poder evidenciar que novament el regidor esmentat va perdre completament la seva escassa capacitat d’autocontrol i d’una manera bastant esperpèntica, va increpar, escridassar i faltar el respecte d’una manera molt greu, no només a la resta de regidores i regidors del consistori, sinó de retruc, a totes les ciutadanes i ciutadans als que representa. Afortunadament, el visionat del ple fa que es pugui constatar la pèrdua total de papers i també la premeditació amb la que ho va fer.
Vegi’s els moments:
– 2:33:38 avisa “cardem el camp i marxem?”
– 2h:34m tanca ordinador i marxa després d’uns quants crits
Per tot això, demanem que el portaveu de la oposició Joan Carles Batanés i Subirana, demani disculpes públiques per la seva actitud i modifiqui de forma , ara sí, definitiva totes aquelles pràctiques que, lluny de treballar en positiu per Sant Fruitós, simplement cerquin dinamitar el debat públic i menysprear l’acció de govern.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com