0 Shares 874 Views

Els alumnes de segon de Batxibac fan una estada a París

9 d'octubre de 2017
874 Views

Només començar el curs, l’institut Gerbert d’Aurillac ha iniciat el programa d’intercanvis internacionals, que enguany es veurà enriquit per l’obtenció d’un programa Erasmus + de la Unió Europea amb centres de secundària d’altres 7 països.
Aquesta setmana, entre l’1 i el 8 d’octubre, els alumnes de segon del batxillerat francès o batxibac estan fent un seguit de visites a París combinada amb una estada al lycée Emile de Breteuil de la localitat de Montigy le Bretoneux, prop de Versalles. Durant aquest dies podran assistir a classes i, a més, visiten els museus i els llocs més emblemàtics de la ciutat.

El motiu del viatge és doble, per una banda es vol millorar el nivell lingüístic i la pronúncia dels alumnes, que estan allotjats a cases de famílies franceses, i d’una altra es reforcen els coneixements de llengua, literatura i d’història de França per mitjà d’un seguit de visites a Versalles i a París. Així, els nostres alumnes trenen un programa molt atapeït, amb visites als principals museus, com Orsay, el Centre Georges Pompidou i el Louvre. També visiten els principals atractius turístics de la capital de França com la torre Eiffel, l’illa de la Cité amb Nôtre Dame i la Sainte Chapelle, la plaça de la Concorde, l’arc de triomf o Montmartre.

Finalment, fan un conjunt de recorreguts històrics i artístics que els porten a la zona de les grans exposicions internacionals, Trocadero, petit palais i grand palais; el barri llatí i universitari, visitant els jardins del Luxembourg, la Sorbona i el Panteó; el barri del Marais; els Camps Eliseus, amb l’església de la Madeleine; la xona de la plaça de la República o al barri de la muntanya de Montmartre.

En conjunt, està resultant una visita profitosa i una gran experiència, tant per la pràctica del francès com per la visita als llocs emblemàtics que facilitaran la comprensió dels continguts d’història i de literatura.

Institut Gerbert d’Aurillac

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com