0 Shares 762 Views

Complements inesperats.

17 de setembre de 2020
762 Views

Per: Sònia Roman –

Aquest any és un any de complements ben inesperats, una peça clau per un look perfecte que ens faci destacar entre la multitud, no és un bolso, un collaret, una corbata o una bufanda, entre d’altres, sens dubte, és la mascareta. La mascareta s’ha convertit en el complement de l’any 2020 i ja té un lloc al nostre armari ben important ja que no sortim de casa sense ella.

Dones, homes, petits i grans, tots vam començar a portar mascaretes quirúrgiques però a poc a poc hem anat incorporant les de roba reutilitzables. Aquí si que s’ha creat una onada de tendència, per imposició indispensable, que ni els millors dissenyadors preveien.
Actualment hi ha una gran oferta de models: amb tupets, amb floretes, amb estrelles, llises, de colors, amb logos, de brilli brilli, d’animal print, reversibles i qui sap si amb la tardor en trobarem de vellut, de pana, de borreguet o de gore-tex.

Quina triar per combinar-la amb l’outfit del dia per anar ben cukis? Doncs ben senzill, per a què sigui un èxit, cal portar la mascareta amb un bon somriure, el qual no és visible de primeres però si que és ben visible als ulls dels més petits que ja han après a llegir a través de la mirada.

Per tant, consellet de la setmana: “il·luminem les nostres mirades amb un somriure i qualsevol mascareta que escollim serà la idònia”.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 4 de maig VI de Pasqua  —B—
1445 views
1445 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 4 de maig VI de Pasqua —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 3 de maig de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Lluís Vilà
1242 views
1242 views
SOM RIU D’OR actuarà a Castellgalí
53 views
53 views

SOM RIU D’OR actuarà a Castellgalí

Redacció - 3 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com