0 Shares 1047 Views

8 de març. Dia Internacional de les Dones

8 de març de 2018
1047 Views

“El dret a la igualtat efectiva entre dones i homes és un dels drets humans que ha estat, sistemàticament, més vulnerat. Històricament, les dones han encapçalat moltes revolucions per a la millora dels drets humans i socials. Malgrat aquesta lluita constant, avui, en ple segle XXI, encara no hem aconseguit la igualtat efectiva”

D’aquesta manera comença la Declaració Institucional del 8 de març d’aquest 2018 publicada per l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i sota el títol de: “Veus que no veus. Per la visibilitat de les dones als mitjans de comunicació”

Qui vulgui llegir el text sencer, pot fer-ho a:
http://dones.gencat.cat/ca/ambits/sensibilitzacio/campanyes/dia_internacional_dones/declaracio-institucional-8-marc-2018/

On també s’hi pot trobar informació sobre: Reculls temàtics, guies de recursos, normativa, bibliografia, lectures i altres materials que ens poden ajudar a normalitzar i eliminar els estereotips sexistes no només en dates concretes o bé quan es porten a terme campanyes de sensibilització, sinó que ens haurien d’acompanyar durant tot l’any i haurien de ser eines de capçalera en el dia a dia de tota la ciutadania del nostre país.

Dones per Sant Fruitós
Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1775 views
1775 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
48 views
48 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com