0 Shares 233 Views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

1 de juliol de 2022
233 Views

Després de 2 anys d’absència obligada per la COVID, el passat dijous 30 de juny va tenir lloc a la zona del Bosquet el “7 de tapes + 7 de vins” que es celebra a Sant Fruitós de Bages des del 2015.

En aquesta 6ª edició es van poder degustar:

La croqueta de “Txuletón” amb cremós de fum del Jordi Llobet d’Espai Gastro.

Pizza de formatges amb porchetta i alfàbrega del Pep del Klam.

Sòlid de carbonada del Jordi Servalls del Kursaal.

Caneló de botifarra del Perol amb beixamel de mostassa del Genís Noguera de Cal Fusteret.

Arròs Vegà amb maionesa d’alfàbrega del Sergi de Ca la Belén.

Crep vegetarià i crep salat de Creps L’Un per l’altre,

“Salpicón” de marisc de la Violant Gourmet,

i iogurt grec amb melmelada d’albercoc i mouse de llimona del Forn de Cabrianes.

Maridat pels vins dels cellers Solergibert i Fargas Fargas de la DO Pla de Bages, Costers del Sió de la DO Costers del Segre, Muscàndia de la DO Cava, Massaluca de la DO Terra Alta, Rende Masdéu de la DO Conca Conca de Barberà i els vins del santfruitosenc Narcís Lupón.

Amenitzat amb el concert de la cantant Àuria Franch que va escalfar l’ambient per rebre la música d’Els Bingueros que van punxar cançons de tots els temps fent ballar a tots els assistents fins les dotze de la nit.

Sens dubte un bon preludi per aquest cap de setmana de festa i alegria que se’ns obre al davant.

Fotos: Dani Cases

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com