0 Shares 266 Views

55ª edició de les Enramades Carrer Nou.

10 de juliol de 2020
266 Views

Enguany, per les circumstancies, els actes s’han concentrat en un sol dia, el dissabte 11 de juliol.

Aquest 2020 les Enramades del Carrer Nou arriben, malgrat les dificultats de la pandèmia de la Covid-19, de manera puntual el segon cap de setmana de juliol.

Enguany, per les circumstancies, els actes s’han concentrat en un sol dia, el dissabte 11 de juliol, amb menys actes dels habituals, però sense perdre l’escènica d’aquesta festa tan arrelada a Sant Fruitós.

Dissabte al matí, a partir de les 10 i fins a les 13h tindrà lloc la popular festa del fang per a nens i nenes de 6 a 14 anys.

 

A la tarda, i com a novetat, es farà el veredicte del concurs d’enramar balcons dels veïns i veïnes del carrer. La resta de veïns del municipi també poden participar al concurs de balcons enramats penjant la foto del seu balco a través del perfil de les enramades l’instagram @enramades_carrer_nou posant el hashtag #carrernou2020.

Acte seguint tindrà lloc un Bingo popular amb premis i vals per gastar al comerç de Sant Fruitós.

L’ús de mascareta serà obligatori per participar a totes les activitats de les enramades així com mantenir la distancia de seguretat i seguir totes les normes proposades per l’organització.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com