0 Shares 706 Views

4 Tocs: parlem amb … Jordi Clarès.

29 de juliol de 2020
706 Views

Per: F.C. Fruitosenc

Avui parlem amb Jordi Clarés, ex-jugador i entrenador del Club en diverses etapes. En Jordi ha tingut experiència tant d’analista com d’entrenador a diversos clubs del panorama català i també en una breu estança a Estònia. Actualment exerceix de metodoleg a la SD Eibar.

Com recordes el teu pas pel Club?
Tinc grans records i més quan hi jugava de petit, atès que ens ho passàvem molt bé, i tots ens coneixíem del Montsenyor Gibert. Pel que fa d’entrenador va ser el primer club on vaig decidir començar, i la veritat que va ser tot un encert. Envoltat de gent jove com el Gabri, Villa, Kevin, Hector, Jesus, Oliver, Barriga entre d’altres… Sempre t’ho ficaven més fàcil, doncs podies parlar i raonar de futbol en tot moment. Quan miro endarrere i recordo amb tothom que he tingut la sort de coincidir tant de jugador com d’entrenador al poble sempre acabo amb un somriure i això és senyal de felicitat.

Un record a destacar de la teva etapa futbolística?
M’enrecordo de petit que hi jugava amb equips de més edat que jo, doncs no hi havia equip de la meva edat al poble. També, recordo que no m’enterava de res, literalment. Després de la xerrada sempre havia d’acudir al Gabri al camp, perquè m’expliqués en quina posició havia de jugar i què havia de fer dins del terreny de joc. Definitivament feia el que volia, però se’m donava prou bé.
També, recordo els descens de tercera catalana a quarta quan vam haver de jugar al grup 8. Tot i que no sigui un rècord agradable vist des de la classificació a dia d’avui amb la conya em parlem de moltes anècdotes interessants d’aquell any.

Quina diferencia trobes que hi ha entre un Club amateur i un professional?
La diferència és evident a nivell d’infraestructures, equipaments esportius, organigrama, departaments, àrees i personal professional.
En el meu cas, que estic com a director d’un departament s’ha de ser molt professional, doncs l’exigència i la demanda és alta. Per tant, sempre s’ha d’estar operatiu, a disposició de tothom i ser multidisciplinari.

Què t’està aportant, estar en un Club professional?
La meva professionalitat i personalitat. En dos anys he pogut dissenyar tota la metodologia de la SD Eibar, començant d’escola fins el tercer filial. He fundat un projecte de valors amb un impacte molt positiu a nivell local, i estic dissenyant una entitat sense ànim de lucre associada a la fundació per donar formacions a nivell internacional amb workshops i clínics.
Així doncs, i remarcant el que dit abans, si t’entusiasma la teva professió, saps escoltar i raonar amb tothom és de ben segur que tot ha d’anar bé.

Un missatge pels nostres entrenadors i entrenadores:
Que valorin tot el que fan, que siguin professionals, que es dediquin a fer les coses com realment s’han de fer, que tinguin bona predisposició per escoltar i aprendre, que sigui receptius a noves idees i propostes. Que acabin la temporada satisfets del desenvolupament personal i rebin reconeixement dels que heu de donar direcció aquest projecte il·lusionat i llarg.
La divisió de tasques i la iniciativa han d’anar lligades i n’estic convençut què ho fareu molt bé.

#SomVerdsSomDelSanfri

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com