0 Shares 449 Views

4 Tocs: parlem amb … Èric Artigas.

28 de juliol de 2020
449 Views

Per: F.C. Fruitosenc –

El 4 tocs d’avui s’allunya del món de l’entrenament i s’apropa a la gespa: Eric Artigas és conegut per tot el Bages com un dels millors i mítics porters que hi haurà mai a Sanfield. Esperem poder-lo seguir veient volar molts cops més!

Quin és el teu millor record com a jugador del Club?
El millor record com a jugador va ser l’ascens a 3a Catalana amb el 1r equip, un equip especialment format per una colla d’amics de tota la vida, això va ser un dels punts més satisfactoris.

Com preveus la temporada vinent?
La temporada vinent l’esperem amb molta il·lusió, sobretot perquè els entrenaments que hem realitzat erem força gent, cares noves i gent amb ganes i compromís. Tenim ganes de donar-ho tot i demostrar el que volem.

T’has plantejat mai sèriament ser jugador de camp?
Als meus inicis vaig ser jugador de camp però un dia el porter es va lesionar i em va tocar ser porter, des d’aleshores he sigut sempre porter.

Ets supersticiós? En cas afirmatiu, en quin aspecte o que realitzes?
No soc supersticiós, però des de petit tinc la mania de tocar els 3 pals abans de començar el partit.

Alguna recomanació als nostres porters del planter?
La meva recomanació pels joves porters del Club és que aprofitin tots els entrenadors que tenen, per poder millorar tots els aspectes i potenciar la figura dels porters, realitzant entrenaments específics i potenciant totes les virtuts d’aquests. Però sobretot han de gaudir de l’esport, i respectar i respectar-se a un mateix.

#SomVerdsSomDelSanfri

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com