0 Shares 707 Views

4 tocs: Gabri García.

29 de juny de 2020
707 Views

Per: F.C. Fruitosenc. –

Avui entrevistem al Gabri Garcia, ell ha passat per pràcticament totes les facetes d’una persona dins d’un club, ha sigut jugador en diferents etapes de la seva carrera i ha entrenat i coordinat tant al FC Fruitosenc com a la SFEscolaFutbol, una de les majors fites d’en Gabri va ser la 2a posició de la generació 96-97 a la Infantil 1a Divisió, quedant-se a un sol punt de l’ascens a Preferent. Els darrers anys ha estat a @eif_fotboll @fcflora @paidelinnameeskond @fclevadia actualment @pepoedustus

Com recordes els teus anys al FC Fruitosenc i la SFEF?
Tinc molts bons records. Molts dels entrenadors que hi havia al club en aquell moment eren i són molt bones amistats encara a dia d’avui. Poder compartir aquest hobbie i aquesta responsabilitat amb ells era gratificant. A mé s, haver entrenat jugadors quan encara estaven en edat aleví-infantil i que ara formin part del 1r equip i/o siguin també entrenadors i poder recordar moments amb ells, ara és bonic.

Quin és el teu millor record com a entrenador de futbol dins del Club? I fora del Club?
Segurament la temporada 2008/2009 amb l’Infantil A amb jugadors que ara són pilars del club en diferents rols, Raul Romero, Arnau Rafart, Ot Sala, Carles García… No només pels resultats (on quasi s’aconsegueix ascendir a l’aleshores Infantil Preferent), sinó pel grup de jugadors, pares i mares tan unit que hi havia. També la temporada 2014/2015 amb el Benjami A, que també va haver-hi molt bona pinya amb jugadors, mares i pares, i amb el Jesus Vidal amb qui entrenàvem junts l’equip i aquesta va ser la meva última temporada abans de començar la primera experiència professional a Estò nia. Fora del club segurament les hores al Nexe, on hi havia tots els entrenadors fent el cafè, i parlant de l’actualitat i resultats de cada equip abans de baixar al camp a entrenar.

Amb què et quedaries de cada un dels diferents clubs que has entrenat fora de Catalunya?
A cada club et trobes diferents persones, diverses mentalitats, estructures… Al final et quedes amb les amistats que fas a cada club. A cada lloc aprens i et quedes amb tot el que et fa progressar i millorar com a persona i entrenador.

Com a entrenador, qui ha sigut el teu referent a nivell professional? I amateur?
A nivell professional Pep Guardiola. Crec que va ser una bona font d’inspiració a molts entrenadors joves quan es va fer càrrec del 1r equip del FC Barcelona. A nivell amateur Antoni Zumaquero, el qual ha estat com un pare per mi i des de petit em va enganxar la passió d’entrenar.

Un missatge pels nostres entrenadors i entrenadores:
A part que disfrutin del procés d’aprenentatge dels “seus” jugadors i jugadores, que tinguin present en tot moment que son un referent i un model a seguir per als nens i nenes en aquestes edats, la manera de fer, d’actuar, de comunicar dins i fora del camp marcarà molt el desenvolupament de cada un d’ells i elles.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
156 views
156 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com