0 Shares 574 Views

33 anys a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages

19 de gener de 2023
574 Views

El mes d’abril de 1989 vaig arribar a Sant Fruitós de Bages i una de les primeres coses que vaig conèixer del municipi va ser que es publicava un setmanari, el Montpeità. Des del primer moment en què es va posar en funcionament la biblioteca vaig tenir clar que com a nou servei municipal ens havíem de relacionar amb el setmanari per donar a conèixer les activitats que realitzàvem i així va ser com ens vam vincular com a col·laboradors.

Ara aprofito l’oportunitat que m’ofereix aquest mitjà de comunicació per explicar-vos que després de més de 40 anys treballant en l’àmbit de biblioteques deixo el món laboral. Durant tot aquest temps he vist com l’evolució general de les biblioteques ha estat constant i com hem treballat sempre per tal d’adaptar-nos als canvis culturals i socials i millorar el servei bibliotecari que oferim. En concret a la biblioteca de Sant Fruitós de Bages ha hagut èpoques de molta feina, hem canviat d’espai, de formes de treballar i de companys i per la meva part ho he fet amb plena dedicació i amb la col·laboració de moltes persones del municipi que han fet possible tants projectes culturals i de foment de la lectura realitzats a la biblioteca al llarg d’aquests anys.

Soc bibliotecària i he pogut gaudir de la meva professió de forma activa com a directora de la biblioteca de Sant Fruitós de Bages els darrers 33 anys. M’he relacionat amb professionals de la Xarxa de Biblioteques Municipals, amb companys d’altres serveis municipals, amb responsables d’entitats del municipi i amb particulars interessats en el món de la cultura; i sobretot durant tot aquest temps he gaudit servint i atenent els usuaris de la biblioteca de Sant Fruitós de Bages, una biblioteca magnífica en la què el tracte proper i l’atenció personalitzada a cadascuna de les persones usuàries han donat sentit a la meva feina en el dia a dia a la biblioteca.

Ara em jubilo, ha arribat el moment de començar una nova etapa de realització personal que m’omple d’il·lusió i deixo la biblioteca amb satisfacció i agraïment per tants bons moments compartits. Moltes Gràcies a Tots!

 

Conxita Fenoy Zapata

Bibliotecària

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
104 views
104 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
411 views
411 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
334 views
334 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com