0 Shares 172 Views

2n Trobada Escoles de Bàsquet de Comarques Centrals a Puig-reig.

4 de desembre de 2021
172 Views

Per: Jaume Ambròs –

El Pavelló Municipal de Puig-reig va ser el escenari el  diumenge 28 de novembre, de la 2a Trobada d’Escoles de Bàsquet, corresponent a la temporada 2021-22. Aquest esdeveniment es celebrarà gràcies a la organització del CB Puig-reig i de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

En aquesta Trobada d’Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals hi participaran nois i noies que, repartits en 27 equips, respresentaran un total de 13 Clubs i Escoles d’aquesta demarcació: CB Artés, CB Castellet, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CB Navàs, Òdena Club Bàsquet, CB Igualada, CB Puig-Reig, Club Atlètic Esportiu Sallent, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, Manresa Club Bàsquet Femení 2021 i Associació Sant Fruitós d’Esports.

Com sempre, aquesta serà una jornada educativa i participativa que busca, de nou, que els nenes i nenes tinguin ganes de tornar a repetir experiències com aquesta i que els valors del nostre esport els acabin enganxant.

Les nostres Escoles de Bàsquet PAIDOS Sant Fruitós i ASFE i varen participar amb 4 Equips amb nenes i nens de P4-5 i 1r 2n C.I.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com