0 Shares 347 Views

26a edició del Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages.

8 de setembre de 2020
347 Views

Per: Junta de l’Associació Memorial Eduard Casajoana.

Passades unes setmanes del tancament de la 26a edició del Festival de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages-Memorial E. Casajoana, volem manifestar la nostra satisfacció per haver-lo tirat endavant enguany, malgrat les complicades circumstàncies de pandèmia.

Ens sentim contents i satisfets de la qualitat artística de tots els concerts, de les emocions que s’hi han respirat, així com del respecte i seguretat que entre tots hem pogut transmetre en relació a tota la normativa sanitària vigent. Cap rebrot arran del Festival. Perquè la Cultura és segura.

Les mostres d’agraïment rebudes per part de tots els artistes, tècnics, etc.. pel que ha representat la represa d’activitat per la majoria d’ells, l’agraïment amb paraules emocionades de tantes persones d´entre el públic, i els missatges d’altres organitzadors de concerts manifestant-nos que la nostra valentia els ha estat el referent per tirar endavant els seus respectius projectes culturals, ens fa sentir que tots els esforços han valgut la pena.
Però tots aquests esforços han estat compartits i és per això que volem agrair públicament el suport de l’anterior equip de govern de l’Ajuntament així com el de l’equip de govern actual, de la Conselleria de Cultura de la Generalitat, de les empreses que, malgrat la dificultat dels moments, ens han fet costat i han apostat per solidaritzar-se amb la Cultura, del públic fidel sense el qual res fora possible, i del fantàstic equip humà que, any rere any, fa que la màgia de les nits de juliol, pugui fer-se realitat. A tots, els nostre més sincer agraïment i l´enhorabona per, entre tots, haver-ho fet possible.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com