0 Shares 189 Views

25 de novembre. Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

24 novembre, 2020
189 Views

Per: Dones per Sant Fruitós / Ajuntament de Sant Fruitós

Un any més, la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis  i la Delegació del Govern a Catalunya, han consensuat un manifest conjunt per a commemorar i visibilitzar la data del 25 de novembre i tot el que representa.

Aquest manifest que serà llegit en molts dels pobles i ciutats de Catalunya el proper dimecres, enguany, entre altres coses, fa especial referència a la duresa de la vida de dones i criatures que pateixen situacions de violència en el difícil context de la pandèmia.

Amb frases com: “no hi haurà espai per a la impunitat” o “el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes” es demana prendre compromís per al canvi, el total rebuig contra la violència envers les dones, així com responsabilitat i intervenció per ajudar a erradicar-la.

Per als qui no pugueu escoltar o participar en algun dels actes on es difondrà el manifest, podeu llegir-lo sencer a través de les xarxes socials.

Us adjuntem l’enllaç per a facilitar la seva localització.

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/dia-eliminacio-violencia-contra-dones/

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com