0 Shares 1325 Views

23a. Marxa del Terme

18 de gener de 2020
1325 Views

El proper 26 de gener, 23a Marxa del Terme, no competitiva.

Un any més i ja en van 23 us presentem la Marxa del Terme, enguany  dedicada   als   Camins   de   Ronda, una bona manera d’iniciar l’any complint els bons propòsits d’Any Nou de fer més esport i cuidar la salut començant per cremar els torrons.

Des de l’organització de la Marxa oferim l’oportunitat de conèixer el nostre entorn proper descobrint algun racó nou pels més assidus, com algun tram prop de Navarcles i introduint el nostre municipi a nous caminadors per exemple passant per la passarel·la propera a la font de la Tolega.

En aquesta ocasió, passarem molt a prop de les Pintures Rupestres recentment descobertes i qui vulgui es podrà desviar un moment per a visitar-les.

 

 

Com sempre hi haurà 3 recorreguts, amb la novetat que l’esmorzar serà en el mateix indret i podreu decidir si feu la caminada de 27,8 km, la de 17,5 km o la de 10,85 km.

Com   en   anys   anteriors,   us   podreu   inscriure anticipadament per Codetickets, en els punts de venda de Sant Fruitós (Àrea de Cultura de l’ajuntament, Nexe, Foto Isidre i Gimnàs V2O) i també el mateix dia de la caminada, amb un cost superior, just abans de la sortida.

Desitgem que tothom gaudeixi de la jornada. Gràcies per acompanyar-nos un any més. Bona caminada!!!

El Grup Excursionista Posa’t en Marxa

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com