0 Shares 89 Views

2 anys de la moció de censura: el tripartit ha paralitzat Sant Fruitós

89 Views

El 17 de juny de 2020 es consumava una moció de censura que no tenia cap sentit i on es van usar falsedats per justificar-la.

Per sort el temps posa les coses al seu lloc i desemmascara als qui enganyen als ciutadans. En menys de dos anys el balanç del govern Tripartit d’ERC, PSC i JUNTSxSF ja es va veure que era molt negatiu. Avui ja podem dir que és pèssim.

La moció de censura es va presentar tan sols 48 hores després d’aixecar-se l’estat d’alarma a tot l’estat espanyol, després de 3 mesos de confinament per la pandèmia de la Covid-19. El moment era inadequat, per no dir en el pitjor moment possible. El govern municipal de Gent fent Poble va ser un model a tota la comarca i fins i tot més enllà, especialment en la
forma d’afrontar la pandèmia i per les accions dutes a terme per fer més suportable el confinament. Era una situació històrica mai viscuda.

Gent fent Poble va posar 1 milió d’euros del pressupost per ajudar a les famílies i sortir de l’enfonsament econòmic. Es van activar 5 línies. Ajudes directes al comerç i a empreses, vals de compra per totes les famílies i persones del poble, exempció d’impostos i rebaixes significatives, ingressos directes a persones amb ERTO, atur i autònoms. I també es va pensar en la part més humana del confinament: telefonades diàries a totes les persones grans soles, Mones de Pasqua pels menuts de les cases, Roses per Sant Jordi a les dones del nostre municipi, cantades d’aniversaris a peu de carrer per policies i protecció
civil, servei de repartiment de menjar i medicaments, i acompanyament a les famílies amb avis a la residència municipal. I unes accions modèliques per afrontar la crisi sanitària: neteja i desinfecció diària de carrers i edificis públics, co-gestió dels equips de fabricació de mascaretes, vestits, peücs i pantalles facials, i la logística del seu repartiment. Tot això
els va fer por als del Tripartit perquè GfP ho estava fent massa bé. La comarca anava plena d’allò que es feia a Sant Fruitós i els altres pobles ens demanaven consell, i dit per l’Àdria Mazcuñan: “el detonant de la moció ha estat la gestió de la crisi de la Covid-19”. Va ser una reacció molt lògica per algú que només pensa en el poder i no en el servei a les persones. Els que manen ho fan massa bé, fem-los fora a qualsevol preu.

I per justificar la moció vingueren les falsedats que es van dir al Ple del dia 17 de juny, on el Tripartit va acusar a GfP de “falta d’eficàcia”, “actuar com si el poble fos seu”, “projectes irregulars”, “procedir d’amagat” i altres invencions que mai han pogut demostrar. I el què és pitjor, van fer unes promeses que 730 dies després no han complert.

Aquest Tripartit va néixer enganyant i així ha estat el seu camí. El 17 de juliol de 2020 (quan feia 1 mes que era alcaldessa) en una entrevista al canal Taronja, l’Àdria Mazcuñan deia: “no hem entrat a govern a viure d’això, tots tenim feina”. Just un mes després deixava la seva feina a Santpedor i ara ja acumula 3 càrrecs públics a l’Ajuntament i al Consell Comarcal. Aquesta és la realitat

Dos anys d’una moció de censura que està resultant un dels enganys més grans que han sofert els santfruitosencs i santfruitosenques. El nostre poble ha passat de ser locomotora a ser el vagó de cua. El futur per sort, sempre està a les mans dels ciutadans.

Gent fent Poble

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com