0 Shares 144 Views

18, i ara què?

6 d'agost de 2022
144 Views

18, i ara què?

Contents, engrescats, amb ganes de més … així es com ens trobem tots nosaltres després de l’enregistrament de la darrera taula rodona o tertúlia, com li vulgueu dir.

Era una experiència nova, es tractava d’acoblar dues línies de pensament, dues òptiques diferents de veure les coses, dos estils de treball, i va funcionar a la perfecció, be sempre hi ha detalls a polir i millorar, però com a primer repte va ser un èxit.

La gent que ja fa temps que participem en aquest projecte, que ja fa temps que caminem plegats, hem participat en diversos esdeveniments, tan fent entrevistes i taules rodones, com plens de l’ajuntament; però ara es tractava, com dèiem al principi, de fer un pas més, noves persones, noves visions, noves idees, un important pas cap al futur.

I tot això va ser possible gràcies a quatre joves, l’Astrid, el Bernat, el Ferran i el Lluc, que van avaluar i van acceptar el nou projecte de fer audiovisuals conduit per joves i adreçat a joves, be i a no tan joves, perquè algunes persones grans tindríem molt a aprendre del cap tan ben moblat que tenen ells quatre.

Ara el que toca es veure l’enregistrament al nostre canal de YouTube, deixeu-vos portar per les opinions envers els estudis, el treball, la vida, la visió global i les conclusions finals d’aquest jovent que encara un futur, que pot ser i segur que serà brillant, pero ple d’incerteses que deixem nosaltres, els actuals adults.

Si heu de teclejar l’enllaç es aquest:

https://youtu.be/-BYvGL2kMwY

Josep Sanfeliu

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
64 views
64 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de setembre de 2022
Recordem la gent del poble
41 views
41 views

Recordem la gent del poble

Ignasi Sala Guitart - 28 de setembre de 2022
Mig, mitjà, medi?
53 views
53 views

Mig, mitjà, medi?

CNL Montserrat - 27 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com