0 Shares 428 Views

103è Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme

14 de juliol de 2023
428 Views

El passat dissabte es va disputar a les pistes municipals de l’Hospitalet de Llobregat, la 103a edició del Campionat de Catalunya absolut d’Atletisme, en la que hi van participar els joves atletes santfruitosencs, Martí Serra Prat, Jan Díaz Basullas i Pau Santanach Pintó, competint amb els millors atletes catalans.

Martí Serra Prat fou tercer, a la prova de Perxa, després d’una gran sèrie de salts, superant a la primera els 4,66 m, 4,81, 5,01 i 5,11, i no podent passar el llistó dels 5,21 m. Aquest és nou registre personal a l’aire lliure de Martí Serra, 5,11 m, l’anterior era 5,10 m. Aquesta marca és també nou rècord absolut de Manresa.

Jan Díaz Basullas va competir a la prova de Llargada, aconseguint passar a la final, però el seu millor salt de 5,28 m el classificà a la cinquena posició, amb el mateix registre del quart concursant. Encara que és el seu millor salt a l’aire lliure i marca personal, no compleix totes les expectatives que tenia posades en aquest campionat, de pujar al podi. Recordem que Jan Díaz és el campió català de Llargada, en pista coberta.

Per la seva part, Pau Santanach Pintó, no va poder passar a les finals de Pes (7 kg) i de Disc (2 kg) quedant ambdues proves en l’onzena posició, amb uns tirs de 10,33 m i 32,08 m.