0 Shares 1232 Views

La multa que no era

7 d'abril de 2021
1232 Views

Text: Jordi Morros  Foto:  iStock

L’altre dia em van multar a la zona blava de Manresa. És difícil aparcar a Manresa, i cada cop més també a poblacions com Sant Fruitós, sense rellotges que controlin l’estona que hi estàs i, sobretot, si vols deixar el cotxe el més a prop possible d’allà on vas sense haver de pagar, que és una de les grans manies que tenim. Excepte quan anem a llocs que no coneixem. De seguida busquem un aparcament de pagament. O a Barcelona, que ja ni ens plantegem alternatives gratuïtes tot i que sabem que per poca estona que el tinguem al pàrquing haurem de pagar una morterada.

Al que anava, però. Em van multar. El cas és que vaig pagar al parquímetre però em vaig equivocar a l’hora d’anotar la matrícula. Amb les preses vaig teclejar un número que no era, i ni me’n vaig adonar. No sé si us ha passat mai. Jo em sé la matrícula del meu cotxe des que la demanen quan deixes el cotxe a la zona blava de Manresa. Abans ni hi havia parat atenció.

Ara no cal deixar el tiquet al cotxe. Ja ho controlen telemàticament. I com que el tenia lluny d’on havia d’anar, no vaig deixar el rebut al parabrises. Amb la mala sort que al cap de poca estona devia passar el vigilant i li va sortir a la màquina que aquella vehicle no havia pagat. I em vaig trobar la multa al parabrises.

Res. Que per sort em vaig endur i guardar el tiquet del parquímetre. Coincidia el dia, l’hora i el lloc d’aparcament, i també coincidia tota la matrícula, lletres incloses, tret d’un número. 90 euros. 45 si pagues sense protestar i abans de 20 dies. No vaig protestar, però sí que amablement vaig trucar a la companyia que gestiona el servei. Vaig exposar el cas, em van dir que m’esperés una mica que feien les comprovacions a l’ordinador i, efectivament, la interlocutora va veure que m’havia equivocat d’un número i que la resta de les dades coincidien. Per sorpresa meva, una agradable sorpresa, em va comunicar que anul·lava la multa.

Res. És una història sense història. Que vol dir sense importància, però que us volia explicar perquè ve a dir que no tot està perdut. Encara que això depengui del sentit comú de qui et trobes a l’altra banda del telèfon.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
99 views
99 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com