0 Shares 189 Views

Entrevista a l’atzar

2 de desembre de 2023
189 Views

L’entrevista a l’Atzar realitzada el passat setembre a la Rosa Melgosa a la pregunta:

L’alcalde sabem que llegeix el Montpeità, vols dir-li alguna cosa?
“Hauria d’haver-hi un protocol municipal per a la prevenció de l’assetjament entre iguals i la promoció de la convivència”.

Llegir l’entrevista sencera: entrevista Rosa Melgosa

Doncs a la Junta de govern del passat 6 de novembre l’ajuntament va aprovar el Pla d’Igualtat de Gènere 2023-2027 de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.
D’aquesta manera es fa palès que l’Ajuntament llegeix les vostres peticions.
Publiquem en extracte l’aprovació del Pla d’Igualtat de Gènere 2023-2027 de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (exp. 1962/2022).

ACORDS:
Primer.- Aprovar el Pla Intern d’Igualtat de Gènere 2023-2027 de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, el qual s’annexa com a document adjunt al present acord.

Segon.- Comunicar el Pla Intern d’Igualtat de Gènere 2023-2027 a la Direcció General de la Funció Pública, d’acord amb la Resolució de 16 de març de 2023, de la Secretaria d’Estat de Funció Pública, per la qual es crea el Registre de plans d’igualtat de les Administracions Públiques i els seus protocols davant l’assetjament sexual i per raó de sexe.

Tercer.- Notificar el present acord a la Junta de Personal, al Comitè d’Empresa i donar trasllat del seu contingut a tot el personal Corporatiu i als regidors/es, mitjançant tramesa del present acord a través de la plataforma Gestiona a tots els equips instructors, correu electrònic a tots els treballadors i publicació a la intranet municipal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
120 views
120 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
139 views
139 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com