El Tast d’Arròs i Vi arriba a Sant Fruitós de Bages per oferir una experiència gastronòmica única

Serà el dimecres 26 de febrer, de la mà de quatre restauradors de proximitat.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages
Lectura de 1 min

Sant Fruitós de Bages acull la proposta gastronòmica “Tast d’arròs i vi”, un sopar especial amb l’arròs com a protagonista, preparat per quatre cuiners de proximitat.

- Anunci patrocinat -

Aquest esdeveniment gastronòmic serà el dimecres 26 de febrer, a partir de 2/4 de 9 del vespre al Nexe-Espai de Cultura, i els assistents podran gaudir d’una deliciosa combinació de plats d’arròs maridats amb vins seleccionats de la Denominació d’Origen Pla de Bages, tot plegat guiat per la sommelier Anna Castillo.

Els cuiners que prendran part en aquesta experiència culinària són la Natàlia Segura de “S’ha acabat el bròquil”, Guillem Plana, de “La Panxa”, Irene Morales, del “Voci” i Dani Valverde, de “Can Dani”.

Aquesta proposta gastronòmica té un preu de 45 € per persona i cal reservar prèviament a www.santfruitos.cat. Places limitades.

Comparteix aquest article
Deixar un comentari

Segueix-nos

En paper i/o en digital
Escull el format que més t'agradi