0 Shares 587 Views

6ena edició del +KVi – Enoturisme al món i al Bages

5 de març de 2020
587 Views

El passat dissabte 22 de febrer va tenir lloc a les 19h la 6e edició del +KVi, acte organitzat pel Nou Celler conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. L’acte es va dur a terme a la sala del Nexe, amb mes de 120 assistens que varen poder gaudir de l’acta.
Enguany l’eix central va ser l’enoturisme. Tot va començar amb una introducció a càrrec d’Enric Santisteban, divulgador de la cultura del vi el qual va parlar de l’enoturisme al món, focalitzant-se en Napa Valley, Xina i Bordeus. Tot seguit hi hagué una petita taula rodona amb Salvador Puig, director General d’INCAVI, Frank Margenat d’Oller del Mas, Quim Fargas de Fargas Fargas i Ricard Vilalta de Bages Terra de Vins, tot guiat i conduit per la periodista Patricia De Golferichs de l’agencia de Comunicació Vilateral
Un cop acabada la presentació i taula rodona es van poder degustar els vins de les bodegues participants també com de Xina i Burdeos, acompanyats per l’arròs d’espigalls del Genìs Noguera Cal Fusteret i cap de Colla de l’arròs de Sant Fruitós de Bages, Tot plegat una gran experiència!
Marta Ponsa

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com