0 Shares 2008 Views

Anabel Martín, del Club Hípic Sant Fruitós

17 de febrer de 2020
2008 Views

Anabel Martín es dedica professionalment a l’hípica, i és l’encarregada de les installacions que el Club Hípic Sant Fruitós té al costat del camp de futbol. Empresa que enguany compleix 25 anys d’activitat.

Quin moment viu l’activitat hípica al nostre poble?
Crec que està en un bon nivell, millor que fa uns anys. Nosaltres actualment podem donar un millor servei, perquè tenim més treballadors, tècnics titulars, que ofereixen un ensenyament de més qualitat, a tots els nivells, tant per a infants com per a adults. És un club on tothom s’hi pot trobar bé.
Quins dies obriu?
Tots els dies. Aquí no es tanca mai. Als animals no els hi pots dir que avui és festa i per tant no els donarem menjar.
Quines activitats feu?
Una mica de tot. Des de classes d’equitació, rutes i passejades amb cavall, excursions fins a campus eqüestres. També hem organitzat festes d’aniversari i socials.
Una persona que no disposi de cavall, també pot venir a fer excursions o passejades?
Naturalment. Nosaltres ja escollim un cavall que es pugui adaptar a la persona, i a qui abans de fer la sortida, donem tota una sèrie d’instruccions i consells. Volem que el genet vagi completament segur.
Quan organitzeu campus eqüestres?
Tant a l’hivern com a l’estiu, organitzem uns campus eqüestres que tenen molt bona acollida. Oferim un ventall d’activitats eqüestres a l’aire lliure, molt completa, sempre amb monitors titulats i especialitzats.
D’on són els vostres clients?
De tot arreu. Principalment de la Catalunya central i de l’àrea metropolitana de Barcelona, també de Girona i Saragossa. A vegades també tenim clients, europeus i asiàtics, que venen fent excursions de l’altra empresa que tenim a la Masia Can Grau, situada en un poblet molt petitó proper a Girona.
Sou un punt d’informació turística, que us aporta?
Un visitant no vindrà directament aquí a cercar informació del territori, però sí que pels nostres clients serveix d’orientació, tant turística com comercial del nostre municipi, i els podem aconsellar per fer visites, llocs on menjar o dormir, i també on comprar productes típics d’aquí.
Participeu en concursos hípics?
No participem en competicions federades, però sí que tenim els nostres campionats socials.
Quants participants teniu a l’escola hípica?
És com una activitat extra-escolar i comptem al voltant de cent alumnes.
Per algun infant amb determinats problemes, l’hípica pot servir de teràpia?
Nosaltres hem tingut algun alumne o alguna alumna que era hiperactiu. L’hípica els ajuda a ser més tranquils, perquè així veuen que el cavall els hi respon millor. Molts pares queden parats de la diferència de com es comporta el seu fill aquí o a fora. Haig de dir que la majoria d’alumnes ve per gaudir de l’hípica, com un altre esport.
Qui és més hàbil amb els cavalls, els nens o les nenes?
Igual. Potser els nens a vegades són més bruscos, però també hi ha nenes enèrgiques. El que passa és que nosaltres tenim més nenes que nens que practiquen l’hípica. Encara que cada dia comptem amb més participants masculins.
Parli’ns una mica de la Festa dels Tres Tombs…
Estem molt contents d’haver recuperat aquesta Festa, i que enguany puguem celebrar la seva desena edició. Ens agradaria fer-la molt lluïda i que el poble s’impliqués una mica més. Per la nostra banda treballarem el màxim, l’únic problema, com en moltes activitats, és l’econòmic, que limita els teus projectes.
Jaume – Josep

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
97 views
97 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1390 views
1390 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1235 views
1235 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com